Nová aplikace na čtení e-knih

22.06.2022 13:24
Máme pro Vás velmi důležitou zprávu: Je tu nová mobilní aplikace pro eVýpůjčky! Naši čtenáři a čtenářky si vypůjčené e-knihy budou nově číst v aplikaci Palmknihy.
 
Nejdůležitější informace pro čtenáře:
  • Aplikace eReading nadále nebude funkční, její podporu ukončujeme k 28. 6. 2022.
  • Není potřeba se znovu registrovat. Když se uživatelé přihlásí do nové aplikace, naleznou tam stejné e-knihy jako dříve v aplikaci eReading. Přihlašovací údaje zůstávají stejné jako v aplikaci eReading.
  • Všichni čtenáři a čtenářky využívající aplikaci eReading byli/budou o nadcházejících změnách informováni plošným e-mailem od společnosti Palmknihy.
Jaké jsou výhody nové aplikace Palmknihy?
  • Aplikace nově nabídne např. kvalitnější zobrazování textu, vytváření složek, přehlednější knihovničku, možnost zvýrazňování a sdílení krátkých citací a mnoho dalšího.
  • Zachovali jsme jednoduchý design, aby byla uživatelsky přívětivá pro všechny věkové kategorie čtenářů.
  • Noví čtenáři a čtenářky se mohou zaregistrovat přímo v aplikaci Palmknihy. Nemusí už navštěvovat web Palmknihy.cz, takže se zjednoduší jejich cesta k první výpůjčce.
  • Více o aplikaci a instalaci na různá zařízení naleznete v nápovědě na www.palmknihy.cz/aplikace.
o Více o aplikaci a instalaci na různá zařízení naleznete v nápovědě na www.palmknihy.cz/aplikace.Dobrý den, máme pro Vás velmi důležitou zprávu: Je tu nová mobilní aplikace pro eVýpůjčky! Naši čtenáři a čtenářky si vypůjčené e-knihy budou nově číst v aplikaci Palmknihy. Nejdůležitější informace pro čtenáře: o Aplikace eReading nadále nebude funkční, její podporu ukončujeme k 28. 6. 2022. o Není potřeba se znovu registrovat. Když se uživatelé přihlásí do nové aplikace, naleznou tam stejné e-knihy jako dříve v aplikaci eReading. Přihlašovací údaje zůstávají stejné jako v aplikaci eReading. o Všichni čtenáři a čtenářky využívající aplikaci eReading byli/budou o nadcházejících změnách informováni plošným e-mailem od společnosti Palmknihy. Jaké jsou výhody nové aplikace Palmknihy? o Aplikace nově nabídne např. kvalitnější zobrazování textu, vytváření složek, přehlednější knihovničku, možnost zvýrazňování a sdílení krátkých citací a mnoho dalšího. o Zachovali jsme jednoduchý design, aby byla uživatelsky přívětivá pro všechny věkové kategorie čtenářů. o Noví čtenáři a čtenářky se mohou zaregistrovat přímo v aplikaci Palmknihy. Nemusí už navštěvovat web Palmknihy.cz, takže se zjednoduší jejich cesta k první výpůjčce. o Více o aplikaci a instalaci na různá zařízení naleznete v nápovědě na www.palmknihy.cz/aplikace.

 

—————

Zpět