Komiksový festival CRWECON

04.06.2018 16:32

Milovníky komiksů upozorňuji na třináctý ročník komiksového festivalu Crwecon, který se uskuteční v sobotu 9. června 2018 v pražském klubu Cross, na rohu ulic Plynární a Jankovcovy, jen pár kroků od stanice metra Nádraží Holešovice

Na festivalu budete moci koupit novinky za zvýhodněné ceny, prodávat a kupovat své komiksy. 

Budou tu čtyři programová pásma, ve kterých dojde na vyhlašování komiksové ceny Fabula Rasa, na deset nejlepších komiksů minulého roku, komiksový kvíz, Wonder Woman, návod, jak se stát úspěšných komiksovým tvůrcem, komiksy pro děti, drsnou školu, deskové hry, Batmana a samozřejmě, vydavatelské panely, na kterých budou velká česká nakladatelství představovat své tajné ediční plány. 

Kromě toho tu najdete oblíbenou dražbu originálních kreseb slavných českých výtvarníků, prodejní stánky, mangu a anime pásmo, programy určené dětem, stolní hry, autogramiády a tentokrát bude mít větší prostor i cosplay! 

Budou tu i prodejní stánky, kde se z novinek představí např. komiksoví Američtí bohové Neila Gaimana, nová Mistrovská díla evropského komiksu v podání krásné Druuny, či nádherně malovaný komiks Alexe Rosse! 

Petr Kopl a další malíři budou malovat návštěvníky za dobrovolný poplatek, který půjde na charitativní účely!

Bude se tu předvádět výroba figurek firmou Warboss a u stánku herní společnosti Blackfire si budete moci vyzkoušet jejich deskové hry. Budete mít šanci i pokud budete chtít prodat některé své komiksy – nebo naopak dokoupit některé, které vám chybí.

 

Více o festivalu se dozvíte na webových stránkách www.crew.cz a nebo na FB stránkách Crwecon 2018

—————

Zpět