Katalogizační systém!

16.07.2018 17:06

Milí čtenáři,
v knihovně již máme nový katalogizační systém - Tritius! ☺️Postupně do něj budeme zadávat knihy a proto Vás prosíme o trpělivost. Vybrané knihy nám noste po jedné. My si je mezitím zadáme do systému, a tak nebudete muset čekat moc dlouho, než zadáme všechny. 
Při návštěvě Vás také poprosíme o podepsání nové přihlášky (v souladu s GDPR), kde nám můžete dát souhlas se zasíláním informačních e-mailů (např. s upozorněním, že Vám končí výpůjční lhůta).

Katalog můžete otevřít na stránkách https://katalog.knihovna-klecany.cz/

Přihlásit se do čtenářského účtu můžete pomocí čísla čtenáře nebo e-mailu (pokud ho při návštěvě knihovně poskytnete) a hesla v podobě Vašeho data narození ve tvaru RRMMDD (např. 15.5.1950 jako 500515). - POZOR: Tato akce bude dostupná až po Vaší návštěvě knihovny a zadání Vašich údajů do systému.
Po přihlášení můžete hodnotit přečtené knihy, přispívat do diskuze o nich, přidávat si knihy mezi oblíbené a využívat další funkce.

Nelekejte se, zatím katalog obsahuje jen desítky knih, ale postupně je budeme do systému přidávat tak rychle, jak jen to bude v našich silách.

Těším se na Vás
Vaše knihovnice

 

—————

Zpět