CO VÁS ČEKÁ V KVĚTNU?

03.05.2015 14:49

    

    To bychom taky rádi věděli! Ne, v knihovně nemáme věšteckou kouli, ale při použití zdravého selského rozumu přepokládáme, že Vás čekají práce na zahradě, večery na zahrádce, grilování, setkávání s přáteli apod. A možná se najde čas i na nějakou příjemnou knihu. Bude toho hodně, a proto pozvolna přecházíme do modu „knihovnických prázdnin“ ve smyslu kulturních pořadů. Nebojte, knihovna pro Vás bude stále otevřená v obvyklých dnech i časech!

    Do konce školního roku se budou konat pravidelná čtvrteční čtení s dětmi. Podle počasí buď na dětském hřišti u školy, nebo v knihovně. Aktuální informace vždy najdete na stránkách knihovny ( https://www.klecany.knihovna.cz) a na obvyklých výlepových místech. V červnu se děti i rodiče mohou těšit na putování s pejskem a kočičkou po Klecanech a na výlet za strašidly na hrad Okoř.

    Koncem léta Vás budou služby knihovny oslovovat poněkud netradičním způsobem a od září se můžete těšit na další besedy, čtení, workshopy apod.

    Sledujte alespoň po očku stránky knihovny, protože ani ty nezůstanou jen tak ladem. Budeme Vás jejich prostřednictvím informovat o projektech, na kterých knihovna participuje, o nových publikacích v knihovním fondu, zkrátka o věcech, které by Vás mohly zajímat.

—————

Zpět