CO VÁS ČEKÁ V ČERVNU?

09.06.2015 14:45

        

    Léto! Astronomické začne 21. června v podvečer, to běžně vnímatelné třeba ještě dřív. Snad bude slunečné, rtuť teploměru se bude šplhat k nebeským výšinám a nebudeme tedy muset používat parafrázi památného výroku Antonína Důry, správce lázní Krokovy Vary z knihy Vladislava Vančury Rozmarné léto.  

    Školní rok 2014/2015 se pomalu blíží ke svému konci, všichni v kostech cítí léto a s ním spojené volno, které bude zaslouženou odměnou za měsíce práce. Programová nabídka knihovna by Vám čekání na první volné dny mohla zpříjemnit. Knihovna vyrazí na cesty a doufáme, že Vy s ní.

    Ve středu 17. 6. ještě zůstaneme vevnitř. Od 17 hodin se v knihovně bude konat vernisáž prací, které pod vedením Dany a Dušana Šoltysových vytvořili malí umělci v jejich Ateliéru. Vystavené práce spojuje téma „čtenářství“ a v Klecanech byste pro ně vhodnější místo zkrátka nenašli. Poslední červnový víkend už bude cestovní. V sobotu 27. 6. od 10 hodin Vás zveme na putování po Klecanech s pejskem a kočičkou, ale hlavně s dětmi a jejich (pra)rodiči. Hned druhý den Vás čeká turistický výlet na hrad Okoř.  

    Přejeme Vám, ať pro Vás tento způsob léta není nikterak nešťastný.











 

—————

Zpět